Geweldig
4.0
Gebaseerd op 66 recensies
beoordeel ons op
Paulo R.
Paulo R.
First time here and very satisfied with the very friendly service, from the reception to the hygienist ! Recommended!!!
Katja B.
Katja B.
Er is altijd wat te wensen over maar ik ben tot op heden heel blij met mijn overstap naar deze praktijk. Kundige en aardige medewerkers. En fijne afspraak-ondersteuning, zowel live als in de herinnering modus.
Sabine van T.
Sabine van T.
Bilal B.
Bilal B.
Bram is een geweldige tandarts! Vertel stap voor stap wat het plan is. Neemt je tijdens de behandeling ook mee in wat hij doet. Stelt je op gemak.Ook door de receptie wordt je goed geholpen.
Alexander V.
Alexander V.
okay, stuk van mijn kroon afgebroken. Helemaal achterin. Deze tandarts gebeld en gelukkig hadden ze gelijk tijd voor mij de volgende dag; vroeg in de ochtend.Telefonische bereikbaarheid van de tandsarts was prima. De behandeling was goed en ook belangrijk geheel pijnloos.De volgende keer als ik weer een probleem heb met mijn gebit ga ik zeker weer terug naar deze praktijk.
Sadettin D.
Sadettin D.
Atoe E.
Atoe E.
Dimitri B.
Dimitri B.
Maxima Van H.
Maxima Van H.
Als je waard voor je geld zoek moet je hier zijn .heb een transformatie ondergaan hier ! Heb tranen in mijn ogen gehad na de paar eeste behandeling ! En ze denken ook nog aan je portamonee. Echt top mensen zou het iedereen aanraden om hier naartoe te gaan voor een gezonde gebit. Ben zo tevreden mijn Man en ik.Bedank lieve mensen God Bless Jou!
Reactie van de eigenaar: Beste Maxima, we willen u bedanken voor uw vriendelijke woorden. We zien u graag de volgende keer terug.
Larissa A.
Larissa A.
Mentos P.
Mentos P.
5 ster voor een duidelijke reactie meestal wordt je genegeerd als je iets post
Reactie van de eigenaar: Beste Mentos Purefresh, wat vervelend om te lezen dat u ons telefonisch niet goed kon bereiken. Wij zijn ons bewust van dit probleem en zijn druk bezig dit te verbeteren. Hopelijk heeft u inmiddels contact met ons gehad, anders kunt u ons mailen via info@tandartshuizingalaan.nl en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze excuses voor het ongemak.
Johan B.
Johan B.
Erg prettige ervaring gehad met tandarts Henrike en tandartsassistente Marjan. Na een erg nare ervaring gehad met mijn vorige tandarts toch angst om weer bij een nieuwe tandarts aan te kloppen. Maar ze denken erg met je mee en stellen je op je gemak.
Marcella N.
Marcella N.
SCHONE nette praktijk.Vriendelijke mensen!Niks op aan te merken!!
Natascha W.
Natascha W.
Zo blij dat ik die stap heb gezet na bijna 20 jaar. Hele diverse, lieve en vakkundige mensen.
Carmen H.
Carmen H.
Ivy S.
Ivy S.
Cornel D.
Cornel D.
Bleart A.
Bleart A.
Rick P.
Rick P.
Fantastische reparatie door tandarts Joris Muris. Enkele tanden laten opbouwen met prachtig resultaat. Overgang eigen tanden naar nieuwe opbouw totaal naadloos en onzichtbaar. Zeer tevreden
Mariam L
Mariam L
Mondhygiënist yasmina heeft me zo goed behandeld, mijn tanden waren nooit eerder zo goed schoon gemaakt door een mondhygiënist. Mijn dochtertje van 4 is ook goed behandeld, heel aardig en kundig.
Rene van H.
Rene van H.
Kwam hier binnen nadat mijn vrouw een afspraak voor mij gemaakt had, mijn gebit was zwaar verwaarloosd door een tandartsfobie.Ik ben hier erg op mijn gemak gesteld en ga nu zorgeloos naar mijn afspraken.Wat er te redden viel is behandeld en voor de rest is een mooi herstelplan gemaakt dat stapje voor stapje uitgevoerd word in goed overleg.Ben hier erg blij mee, dit zijn echt toppers!!!
Karin
Karin
Barbara M.
Barbara M.
Fija van der K.
Fija van der K.
Fijne ervaring hier, fijne tandarts.
Ikram O.
Ikram O.
Willem H.
Willem H.
Altijd werken ze op tijd
ad de R.
ad de R.
Lars A.
Lars A.
alles prima geregeld hier!
Marianne van der K.
Marianne van der K.
Ik die heel “ bang “ was voor een tandarts! De stap gemaakt heeft naar deze “ praktijk “ waar ik vertrouwen in heb gekregen, vooral Bram “ . Aardig geduldig en vooral menselijk. 🦷 plan van aanpak gemaakt!
Immelien V.
Immelien V.
Ank M.
Ank M.
Wat een fantastisch, lief en kundig team. Dank jullie wel!
Joke B.
Joke B.
Aardige en kundige mensen die zich aan de afspraken houden.
A V.
A V.
Inge B.
Inge B.
Kwam binnen via een doorverwijzing van een andere tandarts met een noodgeval. Enigszins beetje twijfelachtig n.a.v. onderstaande reviews maar ik ben echt heel erg goed geholpen door tandarts van der Zwam. Heel professioneel, rustig en zeer daadkrachtig. Mijn ervaring is éénmalig maar zeer positief
Betty Van A.
Betty Van A.
Goede behandelingen,voel me op me gemak.
Irina Z.
Irina Z.
mohamed M.
mohamed M.
Linda K.
Linda K.
Adri W.
Adri W.
Leuk bezoekje, aardige tandarts goed behandeld en voor zover ik kon zien, zeer uitgebreid.
John G.
John G.
js_loader